Hirdetés

26 millió forintért árulják a világ legritkább videojátékát!

A 35 éves videojátékra egyelőre még nem érkezett ajánlat!

Hirdetés

A világ egyik legdrágább videojátéka elképesztő összegért került fel a világ egyik legnagyobb aukciós oldalára. Az Atari 2600-ra készített Extra Terrestrialsért az eladó 90 000 dollárt, azaz nagyjából 26 millió forintot kér. Egyelőre még nem érkezett ajánlat a termékre, ami nem rég már felkerült a netre, de akkor sem talált vevőre.

 

1984-ben járunk, amikor Steven Spielberg E.T, a földönkívüli című filmje már letarolta a mozipénztárakat. Az Extra Terrestrials ugyanebben az alienes tematikában próbált még összeszedni néhány zsáknyi pénzt, azonban technikai problémák miatt nem tudták kiadni 1983 karácsonyban, ahogy azt korábban eltervezték. Ez a csúszás végül oda vezetett, hogy a fejlesztők szó szerint házalni kezdtek a játékkal, hogy legalább részben megtérüljön a befektetett idős és pénz. 

Az aukciós oldalon egy bizonyos gamewizard69 árulja a játékot, akitől megkérdezték, hogy ő hogy jutott hozzá ehhez a limitált programhoz.

"Egy olyan eladótól vásároltam a játékot, aki Brantford közelében talált rá, ahol a fejlesztők házaltak évtizedekkel ezelőtt. Hatalmas árat fizettem érte és nem volt könnyű, hogy meghozzam a döntést, hogy áruba bocsátom. Az egész világnak itt a lehetőség, hogy rátegye a kezét egy különleges darabra, ami egyben a kanadai történelem része is."

Mivel még mindig elérhető az oldalon a játék, így bárkinek van lehetősége arra, hogy lecsapjon az Extra Terrestrialsra. Igazi gyűjtői darabról van szó, ami megérheti ezt a hatalmas vételárat bizonyos körökben. Ha nektek is vannak hasonlóan régi játékaitok akkor érdemes utánanézni az aukciós oldalakon, hogy mennyit is érhetnek ezek a darabok. Könnyedén előfordulhat, hogy egy valódi kincs van a birtokotokban csak még nem tudtok róla!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Milyen év volt 2018 ?

 • 50 %
 • 50 %
 • 0 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • Komojtalan 4 hónapja
  Azt hiszem ilyen olcsó játékot nem veszek, ez közelében sincs se a legritkábbnak, se a legdrágábbnak. Az IDDQD blogon olvastam valami 100k$ -os játékról: Nintendo Super Mario Bros 100.150$ -ért kelt el. Persze nem emlékeztem rá, ezért a legjobb barátomat hívtam segítségül és a (valószínűleg) legdrágább játék: Saints Row IV, 1M$ -ért hirdették és egyetlen darab készült belőle. Jó, járt hozzá többek között egy Lamborghini Gallardo is , de akkor is ...
  0 0 Válasz
 • nagyonjo33 4 hónapja
  Nem fogja ennyiért eladni... miért érne ennyit egy olyan játék ami valószínűleg annyira rossz hogy ki sem adták.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client0/web16/web/application/modules/desktop/models/Vote.php on line 17

Ezeket olvastad már ?