Hirdetés

18+: A pokol legmélyebb bugyraiban főzték a DOOM Bone Vodkát!

Őrületes italt főztek le a pokolban, hamarosan már kortyolhatjuk a DOOM Bone Vodkát!

Hirdetés

A Bethesda és a Rebel Distillers összeállt, hogy a pokol legforróbb italát elkészítsék. A DOOM Bone Vodka már előrendelhető állapotban pihen az egyesült királyságbeli főzdében, nem kell sokat várni és kortyolhatjuk a tüzes szeszt!

Hiába tűnik átverésnek, a hivatalos Bethesda_UK Twitterre került ki a palack képe, amin nagy betűkkel ott virít a DOOM Bone Vodka felirat. De tényleg csontokból készülne az ital? Igen, legalábbis részben. Az ital elkészítése során, ugyanis megpörkölt és füstölt marha csontokból kinyerik a velőt, amit utána természetes gabonából készített alkoholban áztatnak. Ezzel olyan különleges ízt érnek el, ami egyszerre füstös és csípős, miközben száraz és umamis (titokzatos ötödik íz, amit érzünk a nyelvünkön). Az italt már elő lehet rendelni a hivatalos webáruházból, de az első szállítmányokra szeptember végéig várni kell. A limitált 7 deciliteres kiadásnak megkérik az árát. 45 fontba, azaz nagyjából 16 300 forintba kerül.

Az biztos, hogy a baráti összejövetelek középpontjába kerülhettek, ha előhúzzátok a palackot. A Bethesda nagyszerű reklámot talált, hogy népszerűsítse a november 22-én megjelenő DOOM Eternalt, ami a DOOM sorozat következő nagy dobása lehet.

Kizárólag csak akkor rendeljétek meg és fogyasszátok felelősséggel, ha már elmúltatok 18 évesek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Milyen év volt 2018 ?

  • 50 %
  • 50 %
  • 0 %
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client0/web16/web/application/modules/desktop/models/Vote.php on line 17

Ezeket olvastad már ?