Hirdetés

CoD: Modern Warfare - Hamarosan nyílt bétázhatunk, hangolódjunk az új trailerrel!

A CoD széria legújabb zászlóshajóját nagy várakozás előzi meg, és hamarosan mindenki fegyvert ragadhat, hogy próbárategye reflexeit és kiderítse érdemes-e beruháznia a játékra.

Hirdetés

Nincs messze már, hogy komolyabban is belekóstolhassunk a modern fegyverkezés legújabb kiadásába, és most az Activision egy rövid ám de pörgős trailerrel igyekezett felkelteni a játékosok figyelmét. A 40 másodperces videó éjszakai küldetésekről, járművekről és hatalmas többjátákés csatákról rántotta le a leplet.

A PlayStation 4 tulajok egy kicsit jobban örülhetnek most, ők lehetnek ugyanis az elsők, akik rátehetik a kezüket a bétára. Az előrendelők ugyanis már szeptember 12-13. között csőre tölthetnek, míg PC-n és Xbox One-on egészen 19-éig várniuk kell a rajongóknak. Az alábbi táblázatban pedig elolvashatjátok, hogy mikor milyen lehetőség áll rendelkezésre az CoD teszteléséhez:

A nyílt béta a 2v2 Gunfight és a 6v6-os játékmódot kínálja majd a kipróbálóknak, emellett a fejlesztők valószínűleg a szerverek stabilitását is igyekeznek megvizsgálni a későbbi problémák elkerülése végett.

Ti kipróbáljátok majd?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Milyen év volt 2018 ?

  • 57 %
  • 43 %
  • 0 %
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client0/web16/web/application/modules/desktop/models/Vote.php on line 17

Ezeket olvastad már ?