Hirdetés

Az Object 703 II taposhatja ki az utat a magas tierű két ágyús tankok előtt!

A legújabb innováció a magas tierű dupla csövű harckocsikra fókuszál, amik egészen egyedi működési mechanikát is kapnak.

Hirdetés

A játékban már van dupla csövű harckocsi, de csak alacsony tierben, és a magas szintű két ágyús harckocsik egészen más működési elvet fognak követni, mint az MTLS-1G14 névre hallgató amerikai könnyű harckocsi. A szuperteszt szerveren pedig már kezdetét is vette tesztelésük.

A magas tierű két ágyús harckocsik -mint amilyen Object 703 II- lövéseiket három módon adhatják le. Az első szerint normál egylövetű módban használják a lövegüket, tehát lőnek egyet, majd újratöltik a lövedéküket. A második szerint lőnek egyet, majd kisvártatva még egyet, akárcsak az olasz táras tankok, amik kedvük szerint váltogathatják az egylövetű és táras harci stílust. 

A két lövegű egységek azonban rendelkeznek egy harmadik tüzelési móddal is, aminek aktiválásához hosszan nyomva kell tartanunk a beállított gombot, majd meghatározott időn belül -ez az Object 703 II esetében körülbelül 5 másodperc- egyszerre adhatjuk le a két lövést.

Ti mit gondoltok a két lövegű harckocsik különleges tüzelési módjairól? Kipróbálnátok egy ilyen egységet?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Milyen év volt 2018 ?

 • 50 %
 • 50 %
 • 0 %
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • GeoKov113 1 hónapja
  Neeee ????
  0 0 Válasz
 • slivovica976 1 hónapja
  kovetkezo erdekes tank
  0 0 Válasz
 • Ergo_Proxy_ 1 hónapja
  Ez már nekem is sok...
  0 0 Válasz
 • Dontcry 1 hónapja
  Csupán költői kérdés de; Ezt most miért kell?!
  0 0 Válasz
 • clark83 1 hónapja
  lassan átmegy a 2 világháborús játék a csillagok háborújába.Nem is értem!!!Ha már ez a sok nagyeszű fejleszt akkor miért nem a korszerű harckocsik irányába haladnak.A vége valóban 1 játszhatatlan szar lesz.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client0/web16/web/application/modules/desktop/models/Vote.php on line 17

Ezeket olvastad már ?