Hirdetés

Area 51-es Mike Wazowskit és női Love Rangert találtak az adatbányászok

Jóval a patch megérkezése után két új skint találtak az adatbányászok.

Hirdetés

A Fortnite elmúlt két évében már jó pár őrült, vagy éppen aktuális mém skin jelent meg. Gondoljunk csak a gnómra, a molylepkére vagy éppen az ufós táncra. Így nem meglepő, hogy a mostani őrületre, az Area 51 megszállására is kitaláltak valamit a fejlesztők. A szeptember 20-án esedékes Facebook eventre már több, mint 2,1 millió ember jelezte, hogy ott lesz, az elmúlt hónapokban pedig a mémek nagy része is erről szólt.

Ha minden igaz, ez az űrlény skint érkezhet három nap múlva. Űrlény helyett mondjuk inkább úgy néz ki, mint Mike Wazowksi a Szörny Rt.-ből. Mellette viszont egy régi kedvenc skin női változata is megérkezhet hamarosan, ugyanis a Love Ranger is kap egy új változatot.

Ha maga a skin nem is, a szárnya miatt ismét jól jöhet a gyűjteményünkbe, hisz ezúttal nem lesz benne rózsaszín csík, csak a fehér és arany színeket láthatjuk rajta. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor is érkeznek az új kinézetek, de a heti tartalomfrissítéssel valószínűleg nem érkeznek újak, így akár jövőhéti is elcsúszhatnak.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Milyen év volt 2018 ?

  • 50 %
  • 50 %
  • 0 %
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client0/web16/web/application/modules/desktop/models/Vote.php on line 17

Ezeket olvastad már ?