Hirdetés

Wunder és a WoW miatt bírságolták meg a G2 csapatát

Más játék is nyitva volt a gépen, csak épp rosszkor, rossz időben.

Hirdetés

A Riot Games megbírságolta a G2 Esports csapatát, miután felső ösvényesük, Wunder megmutatta, hogy World of Warcraft Classicot játszik.
A csapat egy 1.000 eurós bírsággal lett gazdagabb szeptember 13-án, kereskedelmi jogsértés címén. Korábban egy másik csapat, a Rogue is hasonlóképp lett kezelve, ugyan olyan büntetést kiszabván rájuk.

Egyelőre az még nem ismert, hogy pontosan mi is történt, de sokak szerint annyi történt, hogy élő adásban megmutatott egy képet a WoW Classic-ról. A LEC gépeit pedig logikusan a Riot Games biztosítja, akik nagy eséllyel jogilag védve vannak, hogy más játékot véletlen sem akarnak hirdetni, sem a hivatalos csatornán, sem a ProView funkciónak köszönhetően. A játékosoknak így még ilyen apróságokra is oda kell figyelniük, hogy ne legyen más cég játéka megnyitva vagy éppen lescreenshotolva, és még csak véletlenül se jelenjen az meg semmilyen felületen.

A G2 megköszönte a Riotnak a bírságot, illetve poénosan megjegyezték, hogy így legalább van egy nyomós okuk letörölni a játékot a gépről.

Bár Wunderre és a csapatra még egyaránt vár az idei világbajnokság, amit mondani sem kell, hogy minden év legnagyobb eseménye a League of Legends világában, néha egy kis kikapcsolódás nekik is kijár, csak legközelebb jobb óvatosabbnak lenni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Milyen év volt 2018 ?

 • 50 %
 • 50 %
 • 0 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • Sirly 1 hónapja
  Szóval az LEC szimpadon mutatott egy képet azoknak akik proveiw-t használnak? Vagy a gamer houseban mutatott live adásba? Picit kesze kusza
  0 0 Válasz
  • PlanCake 1 hónapja Sirly
   Szerintem a pre game lobby ideje alatt játszott vele, vagy nyitotta meg. És gondolom nyitva maradt neki, amikor bekapcsolt neki a pro view felvétel. A gamer housenak tudtommal semmi köze a riothoz
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client0/web16/web/application/modules/desktop/models/Vote.php on line 17

Ezeket olvastad már ?