Hirdetés

Mobilon is játszhatunk a CS:GO-val, de nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk

Mobilos Fortnite, PUBG, CoD és R6 után lenne helye egy CS:GO átiratnak is?

Hirdetés

A Fortnite és a PUBG mobilos verziója mellett jelenleg mindenki a CoD Mobile-t játssza, sorban dönti meg a rekordokat a Call of Duty kifejezetten mobilokra készült verziója. 

Végre valahára a CS:GO is játszható mobilokon, de korántsem úgy mint a már említett címek esetében, sőt, abban sem vagyok biztos, hogy bárki akar így játszani. A Steam Link alkalmazás a titok nyitja, segítségével ugyanis TV készülékekre, sőt, akár telefonokra is 'streamelhetjük' a Steames játékainkat. 

(forrás: talkesport.com)

Tehát magát a játékot nem az eszköz, hanem továbbra is a PC futtatja, az alkalmazás segítségével mindössze annyit érünk el, hogy a telefonunk képernyőjét használva is irányíthatjuk. Persze a framerate katasztrofális, bugok is akadnak szép számmal, de gyakori az is, hogy egyszerűen kifagy az egész és sokszor csak a telefon teljes újraindítása segít.

Érdekességnek mindenképpen érdekesség, hiszen így akár fekve, már-már félig aludva is játszhatnánk a CS:GO-val, kérdés, hogy minek? Közel sincs meg az a biztos technikai háttér, mint PC-n, arról nem is beszélve, hogy szerintem alapból veszett ügy FPS vagy TPS játékot érintőképernyőn játszani. Ti örülnétek, ha érkezne egy hivatalos, mobilos CS:GO?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Milyen év volt 2018 ?

  • 50 %
  • 50 %
  • 0 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Sch1zophrenia 10 napja
    Uhh XD 3 perc nem telne el,és úgy vágnám ki az ablakon a telefont,ahogy az a nagy könyvben meg van írva
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client0/web16/web/application/modules/desktop/models/Vote.php on line 17

Ezeket olvastad már ?