Hirdetés

Változik az RP neve, nehéz lesz az új nevet megjegyezni

Az új játékok miatt szükség volt tisztázni az RP nevének kérdését.

Hirdetés

Az elmúlt napok mondhatni bejelentések hadseregéről szóltak, ami nem is csoda, hisz most ünnepli a League of Legends a 10. születésnapját, és a fejlesztők úgy vélték itt az idő elővenni az eddig rejtegetett aduászokat.

Project A, Project L, Project F, Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift és Arcane. Nem tűnik soknak, mégis rengeteg dologról beszélgetünk ezen nevek alatt.
Ezt követően számos játékosban merült fel a kérdés, hogy ott is Riot Pontok lesznek-e. A válasz pedig egyszerű: nem. Az új mobil játékok, mint a Legends of Runeterra, a TFT és a League of Legends: Wild Rift mind megtalálható lesz a Google Play és az Apple App Store áruházakban, ahol nem megengedett, hogy több játékban is ugyanaz a játékbeli pénznem legyen használva. Így a fejlesztők úgy döntöttek, hogy minden játéknak saját valutája lesz.

A TFT mobilos változata iránt érdeklődőkre is gondoltak a fejlesztők, nekik sincs miért aggódni az eltérő fizetőeszköz ellenére sem, ugyanis a a két verzió eltérő fizetőeszközt fog használni, a megszerzett tartalmak közösek lesznek.

A League of Legends és a Teamfight Tactics PC-s és Maces verzióinak fizetőeszköze egyszerűen az RP lesz. Az eddig megvásárolt RP-feltöltőkártyák ugyanúgy beválthatók maradnak, és az árazáson sem változtatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Milyen év volt 2018 ?

 • 50 %
 • 50 %
 • 0 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • paalciklohexan 24 napja
  Most akkor vagy én maradtam le hogy mi is lesz az RP helyett, vagy a címből maradt le, hogy "nem lesz nehéz megjegyezni" mivel most is RP. What?
  0 0 Válasz
  • Huzsi 24 napja paalciklohexan
   Szarkazmus :D RP helyett RP lesz, de a forrásban is megtalálod, ami a cikk alján van ^^
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client0/web16/web/application/modules/desktop/models/Vote.php on line 17

Ezeket olvastad már ?