Hirdetés

Egyszeri alkalom volt a Budapest Five, új utakon indul el DeadFox

Facebookon érkezett helyzetjelentés DeadFoxtól.

Hirdetés

Legtöbbünket meglepett a hír, amikor DeadFox új magyar csapattal jelentkezett. A boco, Barcode, gejmzilla, V1CE, DeadFox felállású ötös el is indult néhány selejtezőn, de különösebb eredményeket nem tudtak még elérni.

Legalább ennyire váratlan volt az is, hogy a napokban a Budapest Five színeiben játszott Bence. Akkor annyit árult el a csapat, hogy Kreaz továbbra is a BP5 tagja, de most kipróbálják, hogy megy a játék Bencével. A RES CS:GO első szezonjának egyik meccsére ugrott be DeadFox, hogy milyen sikerrel zárta azt a mérkőzést a BP5, azt a következő cikkben olvashatjátok.

Nagyon úgy néz ki, hogy egyszeri alkalomról volt szó, sőt, a baráti mix sem él tovább. Erről DeadFox szólt néhány szót a saját Facebook oldalán, ahol azt is elhintette, hogy a jövőben is a magyar CS-vel foglalkozik majd, de nem játékosként.

A részletekről nem rántotta le a leplet DeadFox, valószínűleg még az ő fejében is csak körvonalazódik a dolog, de kíváncsian várjuk, hogy vajon mit tartogat számára a jövő? Lehet, hogy edzőként láthatjuk majd őt a későbbiekben vagy valami teljesen más szerepkört tölt majd be a magyar CS életében?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Milyen év volt 2018 ?

  • 50 %
  • 50 %
  • 0 %
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client0/web16/web/application/modules/desktop/models/Vote.php on line 17

Ezeket olvastad már ?