Hirdetés

A WiLD nyerte a K&H MNEB Warmup kupáját - PoPet interjú

A K&H MNEB első szezonjának legjobbjai csaptak össze a hétvégi Warmup kupa keretein belül, a WiLD bombaformában kezdi a második felvonást.

Hirdetés

A hétvégi K&H MNEB Warmup Kupájára eljöttek az első szezon legjobbjai, hogy egy gála keretén belül megmutassák, hogy még mindig ők a legjobbak. A Plague és a WiLD csapata egy parázs párharcon van túl, ami az elején szoros volt, de később igencsak egyoldalúvá vált. A WiLD választott pályáján folyamatosan ment az adok kapok, az elején folyamatosan változott, hogy ki is húzza be a kört. Persze a vége felé a PoPeték megtalálták magukat és gyors egymás utána be is húztak pár pontot, amivel a kört is megnyerték. Ezek után a Plague pályájára mentünk, azonban az előző vereség meglátszott a srácokon és múltkori második csapat most sem tudta legyőzni az ellenfelét. Ezzel együtt a WiLD játékosai brillíroztak és szinte pontot sem engedtek ki a kezeik közül. 

Persze a döntő után lehetőségünk volt arra, hogy egy rövid interjúra elkapjuk PoPetet, a meccs egyik legjobbját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Milyen év volt 2019 ?

  • 36 %
  • 45 %
  • 18 %
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client0/web16/web/application/modules/desktop/models/Vote.php on line 17

Ezeket olvastad már ?