Hirdetés

Megkapták saját Kelesethüket a Dragon deckek, itt az új neutral Legendary

Új semleges Legendaryt kaptunk, ami a Dragon deckek alapjául szolgálhat.

Hirdetés

Az elmúlt napokban elhalmozott minket a Blizzard új lapokkal, de a hétvégére kicsit visszafogták magukat. A tegnapi nap a Rogue új minionját, a Stowawayt leplezték le, ami kifejezetten érdekes és különleges laphúzás mechanikával segítheti Valeerat. A mai nap sem maradunk üres kézzel, ugyanis itt van a legújabb Descent of Dragons kártya, az egyelőre fordításra váró neutral Legendary!

Neutral Legendary (Frizz Kindleroost)

Egyszerű a képlet, fel kell húzni a lapot a negyedik körre, majd curve-ön (Coinnal) ki kell pakolni minél hamarabb, hogy élvezhessük a két manával olcsóbb Dragonok nyújtotta lehetőségeket. Általában minden lap, ami permanens buffot ad a lapjainknak, az OP-nak számít (kivéve szegény Mistcallert), ezért a fenti lappal is nagy terveink lehetnek. Mivel nem túl drága, ezért a játék elején már kifejtheti a Battlecry képességből származó hatását, aminek egyébként semmilyen feltétele nincs. 7 manás Alexstrasza? 8 manás Nozari? Nem akadály többé, azonban nem szabad elfelejteni, hogy önmagában a lap nem nyeri meg a meccset. Prince Kelesethtel összevethető a képessége, mivel óriási tempóelőnyt jelenthetnek az olcsóbb Dragonok, bár annyira nem tűnik még brokennek, mint a Herceg volt fénykorában. Legnagyobb hátránya a lapnak, hogy azonnali hatása nincs sem a kezünkre, sem a boardra, így könnyedén megbüntethet minket egy Aggro ellenfél csak azért, mert a 3-4. körben kitettünk egy átlagos statokkal bíró lényt.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Milyen év volt 2019 ?

  • 33 %
  • 50 %
  • 17 %
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client0/web16/web/application/modules/desktop/models/Vote.php on line 17

Ezeket olvastad már ?