Hirdetés

Hivatalos Minecraft szervert indított a Vatikán

Le a "toxikus" játékosokkal! A Vatikán Minecraft szerverén a közösség az első.

Hirdetés

Szeptemberben felbukkant egy szavazás a Twitteren, amit Robert Ballecer atya osztott meg követőivel. A katolikus pap felajánlotta, hogy a legtöbb szavazatot begyűjtő játék hivatalos szervert kap a Vatikán égisze alatt. A Rust, Ark, Team Fortress 2 és Minecraft lehetőségek közül, hatalmas fölénnyel nyert a világ legnépszerűbb sandbox videojátéka. A közösség döntött, a Vatikán megtette a szükséges lépéseket, így jöhetett létre a világ legkisebb államának első hivatalos Minecraft szervere.

Ballecer atya elárulta, hogy a szerver létrehozásának komoly célja volt. Szerették volna kiszűrni a "toxikus", kellemetlenkedő és közösségromboló személyeket, akik mindent megtesznek azért, hogy másoknak tönkretegyék a szórakozását. A vatikáni szerveren ezektől a kártékony játékosoktól igyekeznek megszabadulni és egy olyan helyet szeretnének biztosítani a gamereknek, ahol mindenkinek lehetősége van csapatban dolgozni és építeni a közösséget. Mindenkit szeretettel várnak és bátorítják a playereket, hogy hívják meg ismerőseiket, akikkel együtt kreatívkodhatnak. Aki szeretné kipróbálni a szervert, annak a "minecraft.digitaljesuit.com"-ot kell használnia a kliensen belül.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Milyen év volt 2019 ?

  • 36 %
  • 45 %
  • 18 %
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client0/web16/web/application/modules/desktop/models/Vote.php on line 17

Ezeket olvastad már ?