Hirdetés

Közösségi összefogás mentheti meg a nyomtatott GameStar magazint

Egy hónap alatt kéne összegyűjteni a szükséges összeget az életben maradáshoz.

Hirdetés

Az elmúlt hónapban megrendítette a gaming világot a hír, hogy Magyarország legrégebbi és egyik legnagyobb nyomtatott magazinja, a PC Guru végleg megszűnik és teljes erővel az online térbe helyezik át működésüket. Nem sokkal a konkurens lap bejelentése után, a GameStar is hasonló helyzetbe került, ugyanis rengeteg új előfizetőre és előfizetés-meghosszabbításra van szükségük ahhoz, hogy 2020-ban is működtetni tudják az írott sajtós vonalukat.

Összesen 2500 éves előfizetést várnak 2019. december 31-ig, ami már elegendő erőforrást biztosít ahhoz, hogy a 2020-as januári szám kivételével, mindegyik hónapban megjelenhessen hazánk legolvasottabb videojátékokkal foglalkozó nyomtatott magazinja. Ha összegyűlik a kiírt cél, a januári szám akkor is csak a PC World magazin találkozhatunk a Gamestar cikkíróival, akik 16 oldalon számolnak be mini-rovat formájában a gaming világban történt eseményekről és a legújabb játékokról. 

Az éves előfizetés 19980 forintba kerül, ami már a postaköltséget is tartalmazza. További részleteket a 20 éves GameStar megszűnésének lehetőségéről és az közösségi kampányról itt olvashattok.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Milyen év volt 2019 ?

  • 33 %
  • 50 %
  • 17 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • nagyonjo33 3 napja
    PC gurunak és a gamestarnak is az utolsó száma jön decemberben.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client0/web16/web/application/modules/desktop/models/Vote.php on line 17

Ezeket olvastad már ?